Activiteiten

Een gezellig moment beleven met vrienden, collega’s en familie? Reserveer ons sfeervolle atelier voor familie- & kinderfeestjes en workshops. Van high tea tot koffieproeverij. Of creatief bezig zijn onder het genot van verse koffie. Vraag naar onze arrangementen en de mogelijkheden.

Koffieproeverij

Elke koffie is uniek. Net zoals elk mens uniek is. Om deze twee samen te brengen tot een ideale combinatie is ervaring nodig. De bereidingswijze van koffie en de herkomst is van cruciaal belang voor de koffiesmaak. Dit proces bepaalt of u de koffie uiteindelijk lekker vindt of niet. Tijdens de koffieproeverij gaan we samen met u op zoek naar de bereidingswijze die het beste bij u en uw koffie past.

Lees meer over onze koffieproeverij
Koffieproeverij

Theeproeverij

Meer dan 50 soorten losse theesoorten zijn er te vinden in onze winkel. Nog veel meer soorten zijn er terug te vinden wereldwijd! Maar hoe bepaalt u nu welke thee het beste bij u past? Tijdens de theeproeverij krijgt u de basis van thee uitgelegd, maar gaat u vooral zelf aan de slag om de verschillen te ontdekken. Deze ontdekkingstocht doen we aan de hand van de traditionele Chinese Gong Fu Cha methode.

Lees meer over deze workshop
Theeproeverij

Kinderfeestjes

Vanaf begin 2016 organiseren wij kinderfeestjes. In een speciaal daarvoor omgetoverde ruimte kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven bij het versieren van cupcakes. Mochten ze het graag iets serieuzer willen aanpakken kunnen zij ook genieten van een kinder high tea. Kom gerust eens bij ons langs in de winkel om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Lees meer over de kinderfeestjes
Kinderfeestjes

Uw workshop

Geeft u zelf workshops en bent u op zoek naar een geschikte ruimte? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij ons in de winkel. In de avonduren kunt u onze winkel gebruiken om uw eigen workshop, presentatie of informatieavond te houden. Uiteraard zorgen wij voor het drinken met wat lekkers!

Klik hier voor meer informatie
Uw workshop